Една проста промяна в сутрешната рутина на вашето дете може

...
Една проста промяна в сутрешната рутина на вашето дете може
Коментари Харесай

Лесна промяна в закуската, която може да подобри академичните постижения на децата в училище

Една елементарна смяна в утринната рутина на вашето дете може да усъвършенства представянето им в учебно заведение, съгласно професор Андрю Мартин.

Той акцентира значимостта на закуската за младежите, макар честото им отвращение да я ядат, защото тя обезпечава силата, нужна на мозъка и тялото да действат през целия ден. В скорошно изследване откривателите изследват въздействието на закуската върху мотивацията на учениците да учат и техните университетски достижения в учебно заведение. Те също по този начин изследваха дали типът закуска - здравословна, нездравословна или никаква - има значение.

Като откриватели на просветителната логика на психиката, те се стремят да намерят способи за възстановяване на ученето на учениците. За разлика от фактори като качеството на преподаване, които са отвън контрола на ученика, или уменията за учене, чието възстановяване може да отнеме време, закуската е нещо, което учениците могат неотложно да управляват. Това също е проблем, с който учебните заведения могат бързо да се оправят....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР