Една от звездните двойки в българския спорт вече е разделена.

...
Една от звездните двойки в българския спорт вече е разделена.
Коментари Харесай

Ева Янева зарязала национала Божиков заради бившия си

Една от звездните двойки в българския спорт към този момент е разграничена. Футболният национал Васил Божиков и породистата волейболистка Ева Янева не са дружно, а околните им твърди, че повода за скъсването им е много тъпа, дочу HotArena.

Двамата живееха дружно допреди няколко месеца в словашката столица, където бранителят риташе за локалния „ Слован ”, а чаровната Ева носеше екипа на градския волейболен отбор. Всички чакаха, че годежът им е единствено въпрос на време, само че двамата към този момент са скъсали.

Близки до двойката настояват, че повода била следната – от известно време Ева си пишела по компютъра с бившето си гадже от Франция – волейболистът Яник Базен. Само че футболистът видял диалозите им без да желае. Тъй като не знаел френски, не схванал какво тъкмо написа в тях. Но заподозрял Ева, че флиртува с някогашния си и вдигнал пикантен скандал. Това станало тъкмо към Нова година, когато волейболистката се изнесла от жилището им в Братислава. След това отпътува да играе в Полша и всичко сред нея и Божиков завърши.

Не е ясно дали Ева желае да се връща при французина, или просто е поддържала другарски контакт с него. Двамата с Яник имаха връзка в продължение на няколко години, само че по-късно се разделиха поради прекомерно натоварените си спортни кариери. Нищо чудно обаче любовта още веднъж да е пламнала, гадаят околните на волейболистката, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР