Една от звездите на сръбския национален отбор Сергей Милинкович-Савич e

...
Една от звездите на сръбския национален отбор Сергей Милинкович-Савич e
Коментари Харесай

Милинкович-Савич: Ще сме свършили голяма част от работата си, ако бием България

Една от звездите на сръбския народен тим Сергей Милинкович-Савич e обект на трансферни спекулации с овакантяване на Лацио в посока различен гранд от Серия А – Ювентус, само че той се пробва да остане спокоен и съсредоточен преди утрешното пътешестване за България. Във вторник от 21.45 часа на стадион " Лудогорец Арена " ще се изиграе срещата от 4-ия кръг в група G. Сърбите са със 6 точки от 2 мача, България е с 1 от снощното 1:1 като посетител на Литва.

" Сигурно е, че ще отидем и за трите точки, тъй като тогава, да не споделям математически, само че сигурно сме свършили огромна част от работата. При победа ще бъдем доста покрай задачата и класиране на Европейското състезание ", сподели сръбският национал, прочут с пристигналия от първите букви на името му прякор СМС.

И добави, че чака добър мач като за завършек на сезона: " Повярвайте ми, ще създадем най-хубавия разбор на България и ще се подготвим по верния метод. Не мисля, че ще има неточности, тъй като желаеме да излезем в отмора след нови три точки в актива. Трудно е, само че по този начин беше и предходната година, когато бяхме десетина дни с националния тим, само че пък направихме положителни неща ".

Плеймейкърът оцени като доста добра психическа подготовка успеха над Йордания предишния петък, въпреки резултатът 3:2 да не приказва добре за разликата в класите.

" Но въпреки всичко това беше другарски мач. Важно е да се подготвим вярно и мисля, че ще играем доста по-добре против България, в сравнение с против Йордания ", приключи атакуващият халф Милинкович-Савич.

28-годишният футболист обаче в последните дни прекарва много време с телефон в ръка и евентуално това се отнася до летен трансфер. Той влиза в последната година от контракта си с Лацио и небесносините би трябвало да работят в този момент, в случай че желаят да измъкнат оптималната сума. Ювентус наподобява като евентуална дестинация номер 1.

Сръбската делегация потегля в понеделник с под наем полет до Варна, а по-късно ги чакат с рейс още 150 километра до Разград. Отборът ще се настани в петзвездния " Картуун хотел " в центъра на Разград./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР