Една от зодиите навлиза в период, благоприятен за ремонти, вижте

...
Една от зодиите навлиза в период, благоприятен за ремонти, вижте
Коментари Харесай

Една от зодиите навлиза в период, благоприятен за ремонти

Една от зодиите навлиза в интервал, удобен за поправки, вижте какво чака останалите на 26 март.

Овен
При пътешестване може да осъществите любовна връзка. Последните дни от месеца са изпълнени с интензивно другарство с родственици и познати.

Телец
Ако почувствате виновността си, то надмогвайки гордостта си, се извинете пред обичания човек. Благоприятна е креативната и съзидателна активност, да вземем за пример ремонт или строителство.

Близнаци
Звездите предлагат възпиране, опълчване на съблазните и ограничение на контактите с непознати хора. При общуването с възрастните родственици спазвайте отдалеченост.

Рак
Пригответе се през днешния ден да чуете приятна вест за своя фаворит. Виждате отчетливо своите достолепия и дефекти. Опитайте се да измененията ситуацията в фамилията си към по-добра.

Лъв
Романтична среща или общуването с непосредствен човек ви носят облекчение и наслада. Домашните работи или проблемите на близки родственици се нуждаят от незабавно решение.

Дева
Не позволявайте на мнителността да унищожи доверието в връзките с обичания човек. Благоприятно начало за строителство и ремонт.

Везни
Много Везни си напомнят остарели обиди и вследствие на това връзките им с обичания човек няма да се оправят. Приобщете децата си към своите занимания и увлечения.

Скорпион
При доста хора, родени под този знак, поражда напрежение в връзките им с техните избраници и това може да продължи много време. Очаква ви разтревожен ден.

Стрелец
Помислете си хубаво преди да вземете значимо решение, като освен това се доверете на гласа на сърцето си. Днес при Стрелците не са изключени дребни фамилни неприятности, затруднение в персоналния живот или счепкване с близкия човек, което да приключи със помиряване.

Козирог
Скарванията и взаимните обиди могат да разрушат изцяло създалите се връзки. Пазете непознатите секрети, бъдете пасивни при възприемането на непознатия живот и не проявявайте интензивност при препоръките и поученията, в случай че не ви молят за тях.

Водолей
Днес може да докажете на своя обичан човек своята обич и надеждност и да го дарите с душевна топлина. През втората половина на деня всички инициативи могат да бъдат зачеркнати и на напред във времето да излязат фамилните проблеми.

Риби
Постарайте се да не се подавате на ангажименти, владейте се и не взимайте прибързани, недомислени решения. Не намалявайте напъните си, само че освен това не би трябвало да забравяте за дневния режим и за почивката.

 

Източник: Horoskopa.com

Още вести четете в категория България

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР