Една от водещите логистични компании прави поредната си крачка в

...
Една от водещите логистични компании прави поредната си крачка в
Коментари Харесай

Eконт с нов дигитален партньор в развитието на онлайн бизнеса си

Една от водещите логистични компании прави следващата си крачка в това да усъвършенства обслужването на клиентите си. Според Алина Събева (Прокурист) бъдещето се гради върху практичните софтуерни решения, които да обезпечат както по-бързо, по този начин и по-удобно потребление на огромното портфолио от услуги.

Еконт влага в оптимизация на настоящите си платформи, както и в основаването на нови методики, по които да даде благоприятни условия на физически и юридически лица да доставят бързо и да ръководят елементарно пратките си.

Последните вести към компанията са свързани със подписване на партньорство с една от водещите цифрови организации у нас Digital ID, които дават цялостни решения по разработка и маркетиране на цифрови артикули.

Изпълнителният шеф на организацията – Чавдар Платиканов показа, че фирмите от логистичната промишленост са „ гръбнака “ на онлайн търговията и е извънредно значимо да оферират повече нови решения за своите клиенти.

„ Еконт впечатлява с упоритостта си да развива артикули в цифровата еко система. Радващо е, че толкоз значима за онлайн търговията компания, освен схваща потребностите в днешното „ ново време “, само че и набира сериозна инерция с нововъведения в сегмента.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР