Една от суперзвездите на съвременния футбол - Кристиано Роналдо, днес

...
Една от суперзвездите на съвременния футбол - Кристиано Роналдо, днес
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо празнува своя 38-и рожден ден

Една от суперзвездите на актуалния футбол - Кристиано Роналдо, през днешния ден навършва своя 38-и рожден ден. Португалецът е роден на 5 февруари 1985 година във Фуншал, о-в Мадейра.

Настоящият нападател на Ал-Насър несъмнено е измежду най-великите играчи в историята на този спорт, като може да се похвали с редица титли, самостоятелни оценки и върхове. Роналдо е носил екипите още на родния си Спортинг (Лисабон), Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Ювентус. Най-забележителният му интервал беше на “Сантиаго Бернабеу ”, където означи 451 гола в 438 мача. За свята татковина той има 196 дуела със 118 попадения.

Кристиано е спечелил забележителните 34 трофея на клубно и национално равнище, измежду които европейска купа, 5 трофея от Шампионската лига, 3 трофеи на Англия, 2 трофеи на Испания и 2 трофеи на Италия. Също по този начин той има куп самостоятелни оценки, като най-ценните такива са неговите 5 “Златни топки ”.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР