Една от първите задачи на служебното правителство на Димитър Главчев

...
Една от първите задачи на служебното правителство на Димитър Главчев
Коментари Харесай

КРИЗА: Митничарите остават без заплати

Една от първите задания на служебното държавно управление на Димитър Главчев е да избере началник на митниците на мястото на задържаната Петя Банкова, научи " 24 часа ". Това би трябвало да стане още в първия работен ден на кабинета.

Източници от митниците са уведомили новото държавно управление, че за първи път титулярната началничка Банкова не е показала собствен заместител на поста до момента в който не е на работа. Това предизвиква проблеми освен в естествената работа на митниците, само че даже няма кой да разпише заплащането на заплатите на чиновниците на организацията. Агенция " Митници " изненадващо остана без шеф, откакто предходната седмица, назначената преди 40 дни от някогашния финансов министър Асен Василев, Петя Банкова бе задържана в акция на ДАНС и антикорупционната комисия. Срещу нея бяха повдигнати обвинявания за връзки с контрабандисти от канала на Николай Николов-Паскала. В събота Софийският градски съд я остави в ареста.

В следствието бе забъркано и името на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев. Той пък сега е в болница, а съгласно неофициална информация прокурорите го чакат да оздравее, с цел да му издигнат обвинявания.

фотография: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР