Една от партиите в Демократична България - Зелено движение обяви

...
Една от партиите в Демократична България - Зелено движение обяви
Коментари Харесай

Зелено движение реши да подкрепи Радев на балотажа

Една от партиите в " Демократична България " - " Зелено придвижване " разгласи своята поддръжка за сегашния президент Румен Радев на балотажа на президентските избори в неделя. Това оповестиха от пресцентъра на партията.

На първи тур обединяването застана зад двойката, издигната от " Инициатива правораздаване за всеки " - Лозан Панов и Мария Касимова-Моасе . Те обаче останаха получиха единствено 98 хиляди гласа (3.68%) и останаха зад водача на " Възраждане " Костадин Костадинов , който беше подсилен от съвсем 105 хиляди души (3.92%). След изборите от за това че са издигнали точно Панов.
Движение за права и свободи в Истанбул публично застана зад Анастас Герджиков
Страницата на структурата на Движение за права и свободи в Истанбул намерено изяви своята поддръжка за двойката Анастас Герджиков-Невяна Митева за предстоя...

" България има късмет за позитивни промени през идващите години и считаме, че Радев като президент може да бъде част от решенията. През петте си години той потвърди, че може да слуша рационалните доводи за налагане на несъгласие и го упражняваше в случаи, като измененията в Административно-процесуалния кодекс и Закона за устройство на Черноморското крайбрежие. Очакваме от него да бъде глас в поддръжка на нашите цели. Зелено придвижване поддържа Лозан Панов и Мария Касимова-Моасе на първия тур. Разумът изисква от нас да бъдем дейни и на балотажа ", написа в позицията на " Зелено придвижване " от през днешния ден.

Останалите партии от " Демократична България " към момента не са съобщили кого ще поддържат на втория тур.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР