Една от основните причини Парис Хилтън да реши да използва

...
Една от основните причини Парис Хилтън да реши да използва
Коментари Харесай

Парис Хилтън: Избрах сурогатна майка, защото съм стресирана

Една от главните аргументи Парис Хилтън да реши да употребява сурогатна майка за раждането на двете си деца се дължи на контузия, която е претърпяла през тийнейджърските си години. Поне по този начин твърди самата милиардерка, която за повторно стана родителка преди броени дни.

По време на обстойно изявление светската персона изясни, че към момента има „ толкоз посттравматично стресово разстройство от това, през което е минала в учебно заведение в Юта.

„ Ако съм в лекарски кабинет, получавам припадък на суматоха и не мога да вдишвам “, сподели тя пред изданието в изявление, оповестено във вторник.

„ Просто знаех, че няма да е здравословно нито за мен, нито за бебето, да пораства вътре в някой, който изпитва толкоз висока тревога. “

През 2020 година светската персона твърдеше, че е била физически, полово и прочувствено малтретирана по време на съвсем едногодишния си престой в учебното заведение.

Тя твърди, че част от хипотетичното насилие включвало гинекологични прегледи без единодушие, при които е била държана срещу волята си.

Училището по-рано сподели, че „ не утвърждава и не предизвиква никаква форма на корист “. Оттогава учебното заведение е добито от друга компания, която сподели в изказване, че не може да разяснява минали събития.

Освен това, Хилтън сподели, че би било съвсем невероятно да се оправи със забързания си работен график дружно със страничните резултати от бременността.

„ Графикът ми е отвън надзор “, сподели тя пред изданието, като означи, че дните ѝ често са планувани година авансово.

„ Никога нямаше да има подобаващ миг да го направя, тъй като безусловно нямам време да върша нищо в живота си “, сподели тя.

Освен че в този момент е майка, Хилтън - която тайно посрещна две деца през последната година - има много задължения.

42-годишнага Парис в момента е лице на хотелите Hilton, основател на медийната компания 11:11, водеща на подкаста „ Аз съм Парис “, притежател на линия за кухненски съдове и принадлежности, диджей, а също и амбициозна поп звезда, която се е заела да пусне нова музика през идната година.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР