Една от основателните причини, заради които извадих министрите, вече е

...
Една от основателните причини, заради които извадих министрите, вече е
Коментари Харесай

Напуснах доброволно властта и няма как да съм мафия ВИДЕО

" Една от основателните аргументи, поради които извадих министрите, към този момент е реалност. Няма да има никаква коалиция с Движение за права и свободи и ГЕРБ, няма и няма да има. Изговориха се ужасно доста неистини и нелепости за мафия. Как ще съм мафия? Мафия значи да се сраснеш с властта и да се корумпираш. Аз напуснах непринудено властта и няма по какъв начин да съм мафия ", сподели още той. Това сподели Слави Трифонов в изключително изказване на страницата си във фейсбук.

Френското предложение за пускане на договарянията за Северна Македония за участие е Европейски Съюз към този момент е реалност. От него излиза наяве, че Кирил Петков е водил друга външна политика, друга от политиката на Външно министерство. Тъй като външният министър беше предложение на " ИТН " и аз нямам никаква визия какви диалози са водени, а узнавам всичко това от самото предложение.

" Следващата седмица депутатите на Има Такъв Народ, колкото и да са те, ще изразят своето мнение по френското предложение за РСМ в Народното събрание. И да ми вземат всички депутати, да ми остане единствено Тошко Йорданов, аз няма да спра, тъй като на моя страна е справедливостта и няма какво да изгубвам ", приключи Слави Трифонов.

Трифонов назова търговията с депутати в последните дни „ унизителна” и по думите му тя показвала единствено едно – че министър председателят желае да резервира властта си непременно.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР