Една от опциите на Демократична България е да се яви

...
Една от опциите на Демократична България е да се яви
Коментари Харесай

ДБ може да се яви заедно с ПП на евентуални предсрочни избори, обяви Божанов

Една от вариантите на " Демократична България " е да се яви дружно с " Продължаваме Промяната " на възможни предварителни избори . Това разгласи пред Нова телевизия Божидар Божанов , министър на електронното ръководство в кабинета на Кирил Петков, който с избор на съмнение.

" Всеки път подчертаваме, че нови избори не са нещо, което ни плаши . Дори нашият тяснопартиен интерес е обвързван с нови избори. Там ще можем да повишим резултата си, най-вероятно. Но нов избор не е най-хубавото за България ", акцентира той.
 Петков удостовери: Отново той ще бъде номинация за министър председател
Петков удостовери: Отново той ще бъде номинация за министър председател

Ще дадем още един късмет на депутатите от " ИТН " - в случай че ги е боязън, отиваме на избори

Божанов разяснява и възможното връщане на гласуването с хартиената бюлетина. Според него това би разрешило по-лесно да се вършат схеми с купени и следени гласове. Една от аргументите за това е съществуването на " тъмна " стаичка, изясни той. Божидар Божанов сподели още, че от Демократична България са твърдо за 100% машинно гласоподаване.

Във връзка с изказвания на ГЕРБ за заплаха от операции на вота при електронно гласоподаване, той съобщи: " Когато ГЕРБ въвеждаха машинното гласоподаване, от Демократична България искахме одит. Тогава ни отхвърлиха ". Божанов добави, че машините няма да могат да се манипулират, " едвам желае някой да твърди, че като загуби изборите - машините са отговорни ".
 ГЕРБ нападат и по линия на Изборния кодекс
ГЕРБ нападат и по линия на Изборния кодекс

Десислава Атанасова: Защо престоява в чекмеджето предлагането на Българска социалистическа партия?
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР