Една от най-ярките актриси в новия български сериал Пътят на

...
Една от най-ярките актриси в новия български сериал Пътят на
Коментари Харесай

Жаклин от „Пътят на честта” живее с Драго Симеонов

Една от най-ярките актриси в новия български сериал „ Пътят на достойнството “ – сексапилната София Маринкова живее с емблематичния глас от „ Дарик радио ” Драгомир Симеонов, научи HotArena. Двамата са дружно към този момент повече от 3 години, само че не обявяват връзката си, защото имат по един несполучлив брак зад тила си. И София, и Драго пазели любовта си надалеч от светлините на прожекторите и малко на брой от сътрудниците им били отдадени в нея.

27-годишната Маринкова се дипломирала в НАТФИЗ преди 3 години, в класа на Стефан Данаилов. Преди това приключила паралелка по изобразително изкуство в родното Търговище. Звездата на младата актриса изгряла до момента в който е във втори курс на театралната академия. Явила се на кастинг за сериала „ Женени с деца в България ” и била определена да играе дъщерята на Бикови. Заради ролята София станала от брюнетка русокоска.
Още до момента в който била студентка в първи курс, ориста срещнала Маринкова с първия й брачен партньор Христо Терзиев, който също бил студент на Ламбо, само че в предходните му класове. Младокът видял красивата София във кино лентата „ Жоро, Виолета и аз ”. Толкова я харесал, че й издирил профила във фейсбук и й писал. Тя пък му дала отговор и незабавно си уредили среща. Още на идващия ден отпътували на море при баба му, която живее в Лозенец.
Когато се върнали от морето, София му отишла на посетители и повече не се прибрала в квартирата си. В една ноемврийска вечер на 2012 година Христо паднал на колене пред НАТФИЗ и извадил от джоба си годежен пръстен. Родителите и на двамата решили, че концепцията им за брак е някаква смешка и не отишли на сватбата им.

Венчавката им бил изненада за мнозина, защото синеокият красавец имал славата на огромен плейбой и бил безжалостен съперник на обвързването. София сменила семейството си на Терзиева, а няколко месеца след сватбата се родил синът им Орлин. Уви, бурната студентска обич не оживяла дълго и 2 години след Марша на Менделсон последвало бракоразводно дело. София го приела доста тежко и изпаднала в меланхолия.
От дълбоката дупка, в която влезнала, я изкарал журналистът Драго Симеонов. Двамата разкрили много сходни обстоятелства в биографията си. Той също бил разграничен с майката на сина си Павел. Бившата му жена – художничката Вергиния, се открила да живее с Германия и там се задомила наново. Малчуганът постоянно гостувал на баща си и София и отлично се разбирал с доведения си по-голям брат, защото били съвсем връстници. София пък била в прелестни връзки с някогашната жена на Драго и двете поддържали връзка в обществените мрежи и си споделяли фотоси. Макар че връзката им е от 3 години, и София, и Драго били съперници на брачната институция.

Началото на връзката й с журналиста съвпаднала с назначението й в спектакъл „ София ”. В началото на лятото Маринкова се явила на кастинг за роля в „ Пътят на достойнството ”. Нейната героиня – шефката на организация за модели Жаклин Станкова, е един от най-колоритните и запаметяващи се облици в сериала. Тя е радикално друга по орис и темперамент от самата актриса. Фенове дефинират актьорската игра на София като блестяща и даже над равнището на посочения за звездата в сапунката – Ивайло Захариев, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР