Една от най-внушителните къщи, предлагана на пазара на имоти в

...
Една от най-внушителните къщи, предлагана на пазара на имоти в
Коментари Харесай

Жилището, наречено Версай в Манхатън“, не може да намери купувач вече 17 години

Една от най-внушителните къщи, предлагана на пазара на парцели в Ню Йорк не може да откри покупател в продължение на 17 години.

Озаглавен от брокери " архитектурен шедьовър " и " Версай в Манхатън ", 15-стайният нео-грузински парцел може несъмнено да бъде прибавен в листата " непродаваеми ", написа Business Insider.

Къщата в Ийст Сайд, благосъстоятелност на комерсиалния брокер за недвижими парцели Кенет Лауб, е на пазара от април 2003 година Понастоящем цената е понижена до 17,5 милиона $ - много забележителен спад от 35 милиона щатски $ през декември 2007 година - най-висока цена за жилището през последните 17 години.

Може да има няколко аргументи, поради които купувачите евентуално нямат интерес. Сред тях са това, че парцелът може да е придобил неприятна известност, откакто седи на пазара толкоз дълго, плюс това, че превъзходния интериор, ентусиазъм от Версай може да е малко демодиран за актуалния покупател.

Къщата е с повърхност към 6 700 квадратни метра, ситуирана на четири етажа. Като сложим и мазето с инкрустиран мраморен и дървен под и прозорци, става почти 8 000 квадратни метра. Построена е през 1872 година от архитекта Джон Г. Прага " в нео-грузински жанр с външна фасада от речен варовик и алена глинена тухла ".
 Имението на един от притежателите на Microsoft, беше продадено за $35 милиона
Имението на един от притежателите на Microsoft, беше продадено за $35 милиона

Имотът на Алън за първи път излезе на пазара през октомври

Лауб купува парцелът за 4 милиона $ през 1986 година и по-късно го реновира. В него има 15 стаи, осем богато украсени камини, осем мраморни бани, асансьор, обслужващ всички етажи, фитнес зала и даже градина на покрива.

Всекидневната на къщата е в жанр Луи XIV разполага с " 10 платна, въодушевени от Fragonard Room от сбирката Frick ". На втория етаж е ситуирана британска борова библиотека, датираща от 1872-а година На същия етаж се обитава и луксозна столова - само че не си коства да се посещава, без бутилка от винарската маза в мазето.

За да се стигне до трапезарията, се минава през бар Belle Époque, включващ стъклен таван в жанр Lalique, който внася светлина в интериора. В къщата има има пет спални и пет тоалетни. На покрива има красива градина. Но по избор на купувача, би могло да се добави пети етаж.

Въпреки цялото великолепие на жилището, тази помпозност може да не се хареса на купувачите, които търсят по-модерни жилища.
 Имението, в което е почивала принцеса Даяна, се продава за 12,5 милиона $
Имението, в което е почивала принцеса Даяна, се продава за 12,5 милиона $

Имотът е планиран през 1969 и е с повърхност 5 хиляди кв. м.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР