Една от най-успешните съвременни български банди - Джеръми?, получи покана

...
Една от най-успешните съвременни български банди - Джеръми?, получи покана
Коментари Харесай

Джеръми? за втори път ще участва в Екзит фестивал в Нови Сад

Една от най-успешните модерни български банди - " Джеръми? ", получи покана да стъпи за повторно на Фюжън стейдж - част от най-пъстрия и разнороден Екзит фестивал 2019 в Нови Сад, Сърбия. Публиката ще ги види на 7 юли, преди на същата сцена да излезе хедлайнерът на вечерта - изключителната Таря Турунен. Това ще бъде второ посещение на " Джеръми? " на мегасъбитието, откакто групата бе там през 2016 година Тогавашният й гиг бе част от фестивалното турне на бандата, включващо и 3 концерта с " Куин " и Адам Ламбърт в Полша, Румъния и България, напомня Радост Пенева, пиар специалист.

Поканата за Екзит фестивал 2019 идва разумно и естествено след няколко доста сполучливи следващи години за " Джеръми? ". Това се случва след два издадени албума и значително награди през 2018 и 2019 година Групата е още по-завладяваща на сцената след няколко европейски турнета и участия във фестивали като " Рок фор пийпъл ", " Грейт ескейп " и " Камдън рокс " в Лондон. С всеки идващ сингъл бандата покорява върховете на класациите и се радва на все по-широка известност у нас, а и в Европа. Утвърждава се като една от най-бързо разрастващите се инди групи освен в България, само че и в района.

Фестивалът " Екзит " се организира за първи път в Нови Сад през 2000 година като студентски митинг против ръководството на страната и с концепцията да потвърди, че " музиката е повсеместен език, който може да свързва и събира хората, с цел да създадат света по-добро място ". Оттогава " Екзит " се е трансформирал в един от най-големите, известни, чакани и обичани (и от българската публика) музикални конгреси. Тази година ще се състои от 4 до 7 юли и ще бъде по-пъстър и избухлив от всеки път. На едно място ще забележим обичани международни звезди - идоли на разнообразни генерации. Сред тях са легендите " Кър ", атрактивната млада рок тайфа " Грета ван Флийт ", един от най-уважаваните рапъри в света Скипта, младата хип-хоп звезда ИАМДДБ, самият Карл Кокс, диджей Снейк, Том Уокър, Амели Ленс, също ГриЗ и МАТТН, Дизайнър, Софи Тъкър и доста други. Предстои да бъдат оповестени имената на още участници в този музикален празник, в който " Джеръми? " ще вземе присъединяване през последната вечер.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР