Една от най-страховитите фигури на родния ъндърграунд Йоско Йосифов, наричан

...
Една от най-страховитите фигури на родния ъндърграунд Йоско Йосифов, наричан
Коментари Харесай

Йоско изпревари Цветан Василев! Ще остане ли безнаказана гаврата на трима съдии с шефа на спецсъда, висши прокурори, Венци Стефанов и бизнесмен?

Една от най-страховитите фигури на родния ъндърграунд Йоско Йосифов, именуван от прокурорите капитана на националния тим по убийства, може да отвори бутилката с " Дом Периньон " и да почерпи съдиите Даниела Росенова, Петя Колева и Даниела Врачева, който го оправдаха. Въпросният правосъден състав с един жест анулира присъдата от 17 години затвор, която бе произнесена на подсъдимите не от кого да е, а от ръководителя на Специализирания углавен съд Георги Ушев през май м.г.

За малко повече от година Росенова, Колева и Врачева решиха, че събираните с години доказателства за убийството на сина на Венци Стефанов и покушението против Кирил Киров-Киро Японеца, са... негодни.

Въпреки откритото оръжие макар заковаващите свидетелски показания, макар убийството на един от очевидците Хрисим Хрисимов и стрелбата против различен главен очевидец и неговите признания за съществуването на незаконната група и присъединяване му в нея. Въпреки заканите, макар сълзите на Венци Стефанов и отвлечения и пуснат против 1 млн. лв. откуп предприемач и притежател на " Руен " Стефко Колев.

След анулираната присъда, Йоско се снабди и с различен бонус от правосъдния състав. Отменено е издирването му с алената бюлетина на Интерпол, с която бе издирван, откакто съдиите му дадоха прелестна опция да избяга от страната.


Йоско към този момент е спокоен

Оневинен от Апелативния профилиран съд е и Ивайло Симеонов-Богьовеца, който съгласно обвинителните документи е бил дясната ръка на Йоско.

Прокуратурата ще стачкува пред Върховен касационен съд решението на Росенова, Врачева и Колева. Но ще минат години преди съдиите от съда на Лозан Панов да се произнесат.

По-този индикатор Йоско към този момент изпревари различен знаков обвинен - Цветан Василев.


Синът на Венци Стефанов - Митко бе забелязан за финален път жив през лятото на 2003 година

Делото против него към момента не е почнало, само че занапред е ясно, че той може да зареди частния си аероплан с няколко каси първокласно шампанско. Особено, в случай че неговото дело попадне под тогите на Врачева, Колева и Росенова.

Дори и при неподходящ за банкера дезертьор процес, последната дума ще е на ръководения от Лозан Панов Върховен касационен съд.

Пъзелът на правораздаването е толкоз циничен, че Панов и кукловодите му да го подредят както си пожелаят. Дори и с разнообразни елементи.

Дотогава българските жители ще са безсилни да получат качествено правораздаване, а Панов и компания ще им се надсмиват до момента в който получават парцели, на които може да завиди даже принцът на Монте Карло.

Ивайло КРАЧУНОВ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР