Една от най-симпатичните и сладникави родни плеймейтки – Мартина Юрукова,

...
Една от най-симпатичните и сладникави родни плеймейтки – Мартина Юрукова,
Коментари Харесай

Плеймейтката Мартина стана за смях със силикона си в дупето! Рязко погрозня и заприлича на живата кукла Барби

Една от най-симпатичните и сладникави родни плеймейтки – Мартина Юрукова, се е захласнала крепко по пластичните интервенции и няма и помен от предходната й хубост, видя HotArena.

Мацката нашумя около лесбо деянията си с друга плеймейтка – Дилена Димитрова, които демонстрираха във всевъзможни музикални видеоклипове или фотосесии.

Мартина е оставила в историята медения цвят на косата си и в този момент е перхидролена русокоска . Фасадата й не е същата, а в гърдите и в дупето й е наблъскано солидно количество силикон .

Именно имплантите в задника й станаха мотив неизвестен четец на HotArena да алармира какъв брой смешна е станала Мартина в обществената мрежа с новата си облага. Русокоската си е пуснала фото по какъв начин й отстраняват с лазер космите на краката, само че усещане прави друг факт, а какъв брой огромно е дупето й след „ ремонта “.

Дори си проличава, че е играл скалпела по него, защото наподобява несъизмерно с фигурата й.

Впечатление прави и бюстът й, който е напомпан с нова порция силикон. В лицето Юрукова също не наподобява на себе си, както сами ще се убедите от сравнителните колажи в галерията по-долу.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР