Една от най-популярните водещи в ефира Гала изненада фенове и

...
Една от най-популярните водещи в ефира Гала изненада фенове и
Коментари Харесай

Смразяващо! Гала каза къде иска да я погребат: Имам титла и терен метър на метър

Една от най-популярните водещи в ефира Гала изненада почитатели и фенове, като заяви в ефир, че към този момент има земя в Шотландия. Гала, която е над 50 години, само че е все по този начин свежа, е притежател на терен с размери метър на метър.
„ Ако реша, могат да ме погребат там “, показа водещата. Тя изясни още, че в Шотландия притежаването на земя автоматизирано води до приемане на благородническа купа.
„ Имам и удостоверение, което удостоверява, че към този момент имам право да употребявам купата лейди. Така че към този момент съм лейди Гала, която е благородничка “, с усмивка съобщи водещата.
Гала не била ходила в Шотландия, даже не знае тъкмо къде се намира собствеността й, само че доста се радва от подаръка, който й е изработен от непосредствен човек, написа България през днешния ден.
Преди години доста известни персони по света и у нас си подаряваха звезди против няколко стотака и богати господа с готовност купуваха на обичаните си небесни тела и планети. Те носиха имената им, с които виповете се хвалеха.
Последен шлагер сега е да си купиш земя на Луната за подарък. Само за 12 лв. можем да си купим декар на Луната, сподели инспекция из организациите, профилирани в продажба на галактически парцели. Цената на късче земя от Луната излиза колкото кг сирене. Според експерти инвестицията в земя се сочи като едно от най-хубавите капиталовложения.
Терен в по този начин наречените Таурус планини на Луната коства 32 $, само че в случай че закупите 40 декара, цената пада на 21 $.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР