Една от най-обичаните изпълнители на нашите майки и баби за

...
Една от най-обичаните изпълнители на нашите майки и баби за
Коментари Харесай

Ева от "Тоника" споходена от голям ужас след смъртта на Гого, общува с отвъдното заради...

Една от най-обичаните реализатори на нашите майки и баби за следващ път претърпя гибелта на своя обичан Гого. Ева от вокална група „ Тоника ” отпусна душата и разтвори сърцето си, с цел да опише за тъгите, през които е предходна. Пред Венета Райкова, певицата разкри надълбоко защитавана загадка – а точно, че след гибелта на брачна половинка й губи гласа си. „ Усетих, когато животът напусна Гого, макар че бях в прилежащата стая. Обзе ме някакъв непонятен покой. Втурнах се в стаята му и видях, че тъгите му са завършили. Спомням си, че от гърдите ми излезе подобен обезверен зов, че цялата махала го е чула, след това ми описаха съседите. И внезапно, седмица по-късно изгубих гласа си” – споделя мъчителните преживявания Ева.

По думите на певицата, времето не е съумяло да излекува загатна за брачна половинка й, макар максимата, че то лекува всичко в нейния случай е изцяло неправилно.

„ Много мъчно се съвзех. И в този момент като приказваме за това, сълзите ми напират. Искам да съм мощна и да се оправям с болката – само че не всеки път успявам” – споделя Ева.

Тя признава, че с Гого са възнамерявали бракоразвод в ранните години от брака си. Нещата са стигнали до първото правосъдно съвещание, когато младите осъзнали, че са един за различен, само че без да позволяват намесата на близки и родственици във взаимоотношенията им. Никой един от двамата обаче не е имал паралелни връзки на нито един стадий от взаимния им живот.

В момента Ева посещава прочут експерт по оториноларингология за диагностично доуточняване, защото на 14-и април 2018 година следва величествен двоен празник - 45 години „ Тоника “ и 35 години „ Домино “.

На сцената на „ Арена Армеец” Ева, Вили Гюлмезова и Краси Гюлмезов, дружно със симфоничния оркестър на БНР, ще зарадват своите фенове с двучасов концерт. Сред посетител – изпълнителите ще бъдат и: Нели Рангелова, Веселин Маринов, Мария Илиева, Мариана Попова и Любо Киров. Юбилейният концерт поддържа 11-годишния Антонио, който страда от церебрална парализа. Част от сумата, събрана от билетите за 45 години „ Тоника” и 35 години „ Домино” ще бъде дарена на момчето за лекуването му в Москва.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР