Една от най-красивите българки Биляна Йотовска продължава да е полезна

...
Една от най-красивите българки Биляна Йотовска продължава да е полезна
Коментари Харесай

Биляна Йотовска с няколко чудесни идеи за тренировка в домашни условия

Една от най-красивите българки Биляна Йотовска продължава да е потребна на своите правилни почитатели и почитатели в обществените мрежи.

В изискванията на ковид пандемия, най-успешният ни представител в категорията IFBB " Бикини Фитнес " предложи на аудиторията серия от тренировки в домашни условия.

Победителката в един от най-престижните фитнес състезания в света, провел се в Лас Вегас - " Flex Bikini Model search ", посъветва феновете на оповестено от нея видео да се вслушат в напътствията за сигурност на управляващите.
 Снимка 291212
Йотовска предлага няколко забавни хрумвания за подготвителни занимания със лично тегло и някои спомагателни съоръжения, налични за всички трениращи.

Биляна е народен фитнес първенец за 2013 и 2016, балкански първенец за 2014 и 2016. Носител на купата " Най-добър фитнес модел на България за 2014 ". През 2015 завоюва безспорна купа в едно от най-реномираните фитнес надпревари във Флорида.
 Снимка 318274
Източник:

Тя е и основател на своя личен състезателен бранд - Biliana Yotovska label www.bilianayotovska.com. Безспорно, тя е част от международния фитнес хайлайф.

Ето и първата от тренировките, които Биляна Йотовска разгласява особено за своите почитатели:

В обявата е употребена снимка и биографична информация от уеб страницата Secretgardenshow.com.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР