Една от най-известните актриси у нас Елена Петрова е станала

...
Една от най-известните актриси у нас Елена Петрова е станала
Коментари Харесай

Елена Петрова съсипана

Една от най-известните актриси у нас Елена Петрова е станала неузнаваема, видяха фотографите на в. „ Ретро “.

Секссимволът на родния спектакъл и кино е изгубила освен хубостта си, само че и изтънчената си фигура. От слабата и красива Елена няма и диря.

Според осведомени Петрова от няколко месеца насам не е на себе си, защото някогашният й брачен партньор – милионерът Аристотелис Фотилас, е спрял да дава пари. След развода с гърка бюджетът на актрисата е редуциран до най-малко и точно това й докарало голям стрес, поради който е очевидно напълняла.

За изненада на столичани, които чакаха да видят една красива и съумяла жена, Елена си брои стотинките, с цел да си купи нужните артикули в столична дрогерия. Причината е, че милионерът от дълго време е оставил Петрова да се оправя сама с всички сметки и разноски освен за нея, само че и за двете им деца. Близки до актрисата споделят, че Фотилас отказвал да заплаща прехрана, тъй като по този метод държал според своята някогашна обичана.



„ Той желае тя да няма никакъв персонален живот. Когато е сама и няма мъж до себе си, се сеща да дава пари. Имаше интервал, в който връзките им се бяха нормализирали, само че сега, в който научи, че Елена има мъж до себе си, стопира да дава каквито и да било пари. Не си подвига телефона, не се обажда даже да попита по какъв начин са децата. А тя се чуди от кое място и по какъв начин да изкара пари, с цел да заплаща сметките “, разкриват нейни сътрудници, потресени от отношението на гръка.

С участия в театрални постановки Елена едвам свързвала двата края. Проблемите и непрекъснатите грижи към децата и терзанията от някогашния й брачен партньор пък са я трансформирали в напълно друга жена. През последните месеци Петрова е напълняла, облича се в черно, с цел да прикрие непотребните килограми, само че за жалост, и това не оказва помощ.



„ Живеем в ненормална страна, една толкоз надарена и красива актриса би имала невероятна кариера и пари, само че у нас трудът на актьора се заплаща с жълти стотинки и в случай че нямаш постоянен тил, си изгубен. Дори и за реклами към този момент не я канят, толкоз е тъпо “, разясняват сътрудници на Елена, които също са в това нежелано положение.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР