Една от най-хубавите български традиции са мартениците. Освен у нас,

...
Една от най-хубавите български традиции са мартениците. Освен у нас,
Коментари Харесай

Денят преди да закачим мартениците, може да се окаже един от най-важните в живота

Една от най-хубавите български обичаи са мартениците. Освен у нас, те са известни в Румъния и Молдова, срещат се и в Албания, Гърция и Северна Македония, където има население с български корени. Мартениците се носят до появяването на първото цъфнало дърво.

Ден преди оплетените бели и червени конци да украсят нашите облекла ще бъде извършен и следващият тираж на Български състезателен тотализатор. Както постоянно, джакпотите са впечатляващи, а купищата пари са повсеместен мотив за безкрайни удоволствия.

В играта " 6 от 49 " прогнозният
джакпот е 2 550 000 лв., суми до 3 000 000 лв. чакат да бъдат извоювани в играта " Тото 2 - Зодиак ", а в играта " 6 от 42 " облагите могат да доближат до 465 000 лв..

Освен хазаин на Световната купа по ски алпийски дисциплини, Банско ще се окаже и център на шанса. На 27 февруари тотализаторът ще участва в курортния град, с цел да зарадва един обожател на моментните лотарийни игри с нов автомобил. Той ще бъде извоюван посредством чоп на тържествено събитие пред локалния тото пункт. Началото е от 18:00 часа и ще има доста, прелестни изненади и чудесно въодушевление. Тегленето ще бъде излъчено онлайн във фейсбук страницата на тотализатора и на.

В последния ден на февруари завършва и промоционалната акция за Лоялност " Щастливите 10 ". В нея седем притежатели на карти Тото клуб ще завоюват ваучери за почивки, всеки на стойност 500 лв., а трима късметлии ще завоюват по 2 000 лв..

В първия ден на март ще започва и най-новата акция за Лоялност " Стигни върха с ТОТО Клуб ". В нея са планувани пет облаги по 2 000 лв.. Картите Тото клуб са безвъзмездни и могат да бъдат получени във всеки тото пункт.

Всеки който пожелае, може да опитва шанса си в числовите и моментните лотарийни игри на Български състезателен тотализатор. Част от всеки
залог се заделя в помощ на българските просвета и спорт. Силата на шанса зависи напълно от желанието за деяние.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР