Една от най-горещите водещи в тв ефира—Константина Живова, показа яка

...
Една от най-горещите водещи в тв ефира—Константина Живова, показа яка
Коментари Харесай

Гореща тв водеща заголи яка дупара

Една от най-горещите водещи в тв ефира— Константина Живова, сподели яка дупара. Чаровницата, която грее на екрана от ефира на „ България От Еър ” събира очите на мъжете със стегнати задни елементи, видя HotArena .

Телевизионерката, която е и майка на 9-годишна щерка, тренира настойчиво, с цел да се поддържа във форма. В резултат на това показва стегната фигура като на млада ученичка.

Апетитите на мъжете са още по-големи, защото Константина избира да държи персоналния си живот в загадка. И не се е показвала с мъж от много време.

Живова, с изключение на като водеща, се изявява и като актриса. Тя влиза в кожата на съдбовната Дарина–момиче на повикване, което задоволява орално Иво Андонов в сериала „ Под прикритие ”. Сцените провокираха същински възторг, още повече, че Дариа трябваше да открадне семенна течност от Андонов, с цел да бъде махленски той в ликвидиране, напомня „ България през днешния ден ”.

Константина бе забъркана и в любовен триъгълник с Александър Сано и брачната половинка му Нели, само че всичко се оказа единствено слух. По думите й със Сано са доста положителни другари и постоянно излизат с децата, а в изказванията нямало нищо правилно.

„ Човек би трябвало да преоткрива себе си цялостен живот. В моето търсене започнах да рисувам и да се усещам щастлива от това. Когато даваме обич, го вършим, тъй като го усещаме, само че не би трябвало да чакаме някой да ни благодари и да ни отвърне със същите думи и дейности.

С годините разбрах, че не би трябвало да се трансформирам ”, споделя още някогашната мис Монтана 2001 в блога си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР