Една от най-големите сватби в Петрич за 2017 година вдигнаха

...
Една от най-големите сватби в Петрич за 2017 година вдигнаха
Коментари Харесай

Петрич дълго време ще говори за уникалната сватба на общинския съветник Шарков и избраницата му

Една от най-големите сватби в Петрич за 2017 година подвигнаха общинския консултант Светослав Шарков и избраницата му Зоя Коемджиева, която е щерка на общинския консултант от Политическа партия " ГЕРБ " и локален предприемач Живко Коемджиев.

Венчавката се състоя в храма " Успение Богородично " и бе осъществена от отец Ангел.

Кметът на Община Петрич, Димитър Бръчков бракосъчета двамата влюбени Зоя и Светослав Шаркови в градината на ресторанта. Видимо разчувствуван, защото това са първите младоженци, които Бръчков венчава по време на кметуването си, той пожела на младото семейство здраве и любов, да се поддържат, да вършат взаимни отстъпки и да градят дружно общото си бъдеще.

Кумове и най-важни очевидци на младото семейство бяха Анита и Илия Георгиеви от петричкото село Тополница и техните прелестни деца и единствени тризнаци в Община Петрич София, Иван и Габриела.

Над 400 посетители станаха очевидци на обилното сватбеното празненство на семейство Шаркови. Сред тях бяха кметът на Д. Бръчков, Народният представител от 44-то Народно заседание Георги Динев, зам. регионалният шеф Антоанета Янчева и общински съветници. Приказното празненство и залата, в която посрещнаха гостите си Зоя и Светослав бяха изпипани до най- дребния подробност. Висящи полилеи, обилна декорация и живи цветя преобразиха ресторанта. Прелестната рокля на булката бе ушита особено за нея с красива дантела, доставена от Италия.

Сватбеното празненство мина с доста кръшни хора и танци до зори. Естествено младото семейство Шаркови получиха редица поздрави и изненади. Една от изненадите, която Зоя и Светослав получиха бе от родителите на булката, който им подариха седем дневна отмора на остров Закинтос в Гърция.

Зашеметяваща двуетажна торта бе готова от кумовете на младото семейство, които са и техните най- близки другари.

Пожелаваме на младото семейство Шаркови здраве, обич, съгласие и цялостна къща с деца!





Източник и фотоси: struma.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР