Една от най-големите компании по поддържка на самолети – Lufthansa

...
Една от най-големите компании по поддържка на самолети – Lufthansa
Коментари Харесай

Важна новина от компания, която поддържа самолети

Една от най-големите компании по поддържка на самолети – Lufthansa Technik, ще редуцира половината си от личния състав си през идните месеци. Причината е затварянето на хангарите за ремонт и поддържка в шест града – Хамбург, Бремен, Дюселдорф, Хановер, Лайпциг, както и линейните центрове във Франкфурт на Майн и Хамбург.

" Подготовката за преструктуриране на бизнеса по поддръжката в Lufthansa Technik продължава ", сподели представител на компанията. Ръководството на Lufthansa Technik по-голямата част от засегнатите чиновници да одобряват стратегия за обезщетение. Едва тогава ще се реши какъв ще е броят на прекратените контракти. Програмата за компенсации се прави оценка като относително привлекателна.

Още през февруари на настоящата година изтече информация, че икономическата обстановка в Бремен, Дюселдорф, Хановер и Лайпциг е сериозна. Затварянето в Хамбург и Франкфурт можеше да бъде избегнато единствено посредством " солидни понижения на разноските ", се споделяше тогава. Но те към този момент не наподобяват задоволителни и заради това също ще бъдат затворени на 31 декември 2021 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР