Една от най-емблематичните български марки – майонеза „Краси” за осма

...
Една от най-емблематичните български марки – майонеза „Краси” за осма
Коментари Харесай

Най-добрата майонеза е Любима марка на българите

Една от най-емблематичните български марки – майонеза „ Краси” за осма поредна година потвърди лидерските си позиции и трайните благосклонности на българския консуматор, който още веднъж я избра за марка №1 в категория Майонези, лютеници и сосове. Обичаният артикул е отличник и в категория Собствени марки – храни и питиета . Любимата майонеза на българите е финалист и в категория Българска марка – храни, и е в ТОП 5 на марките, събрали най-вече гласове в тазгодишното издание на ЛЮБИМИТЕ МАРКИ . Близо 50 000 души се включиха в гласуванията, които бяха в 43 категории.

Още с първото си присъединяване в потребителската конкуренция Майонеза „ Краси” лидира своята категория безапелационно и към този момент има осем следващи оценки в своя актив. Това демонстрират резултатите от единствената по рода си потребителска ранглиста у нас – „ Любимите марки “. Тя протече в три кръга, в хода на които потребителите можеха да дадат желанието си за разнообразни компании, работещи на българския пазар. В хода на всички гласувания поддръжката за майонеза „ Краси” беше мощна и непрекъсната, като в последния кръг получи над 5000 гласа.

„ Любима марка “ е най-ценната оценка, тъй като е дадена от най-ценното жури-хиляди български консуматори, които познават, обичат и купуват всекидневно майонеза „ Краси”.

Да си победител в сходна ранглиста за осма поредна година е привилегия и отговорност, която задължава целия екип на компанията да продължи традицията: „ Краси” да остане с непроменимо качество и усет, обичана и желана за генерации българи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР