Една от най-емблематичните атракции на Роуд Айлънд е частично затворена,

...
Една от най-емблематичните атракции на Роуд Айлънд е частично затворена,
Коментари Харесай

Срути се част от една от най-големите атракции на Роуд Айлънд

Една от най-емблематичните атракции на Роуд Айлънд е отчасти затворена, откакто шестметров сектор от фамозната алея Cliff Walk се срути в Атлантическия океан предходната седмица.

„ Щастливи сме, че никой не пострада. Само част от Cliff Walk е затворена “, споделя изпълнителният шеф на Discover Newport Евън Смит пред Travel + Leisure.

64-те метра, развалени от скорошното сриване, ще бъдат възобновени, а посетителите могат да ревизират положението на атракцията на специфична уеб страница на град Нюпорт.
View this post on Instagram
A post shared by City of Newport, RI (@cityofnewportri)

Падналата част се намира по продължение на пешеходната улица сред Нарагансет Авеню и Уебстър Стрийт и ще бъде затворена „ в обозримото бъдеще “, съгласно локалната администрация. Очаква се положението на сектора да се утежни през идващите дни.

„ Моля, имайте поради, че останалата част от Cliff Walk остава отворена и с неспокойствие чакаме да възстановим тази част от пътеката “, прибавят от града. Посетителите към момента могат да завършат разходката, като се насочат към локалните улици в затворения сектор.

Дори и след случая, разходка по Cliff Walk, която следва крайбрежието на Атлантическия океан пред 64 от най-хубавите имения от златната ера на Нюпорт, остава обичано занятие на локалните и туристите.

„ Посетителите към момента могат да се насладят на по-голямата част от пътеката “, споделя Смит. „ Cliff Walk остава безвредно място за гости. “

Срутването е потрес даже за локалните управляващи, като е резултат от дъжда, вятъра и крайбрежната ерозия.

Според The ​​Boston Globe, сигурността на Cliff Walk, и по-специално на срутилата се част, е била под наблюдаване, откакто супербурята Санди отнесе елементи от нея през 2012 година Пълна оценка на целия маршрут е осъществена през 2014 година, като се счита, че бурята е предизвикала вреди за 5.4 милиона $.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР