Eдна от най-дългоочакваните екшън продукции с привкус на изтъркани гуми

...
Eдна от най-дългоочакваните екшън продукции с привкус на изтъркани гуми
Коментари Харесай

Екшън с Хобс и Шоу в средата на лятото

Eдна от най-дългоочакваните екшън продукции с привкус на изтъркани гуми и пресни останки от барут дебютира у нас на 2 август на 3D, IMAX 3D и 4DX. И предпремиерно в кината от през днешния ден, 31 юли. С други думи, " Бързи и гневни: Хобс и Шоу " нахлува с безапелационната поръчка да сервира на феновете главозамайваща история.

Едно от международните събития, проведени в чест на идната премиера, бе и галавечерта в Лондон. Джейсън Стейтъм, Ванеса Кърби, Идрис Елба и зашеметяващата Хелън Мирън грееха на събитието и споделиха пред медиите любопитни моменти около основаването на кино лентата. С доста прочувствено наличие се отличи и режисьорът Дейвид Лийч, който има извънреден опит в региона на екшън продукциите и придвижва голяма част от своя неповторим почерк в първия независим филм от обичания франчайз. Новото видео зад кадър " Вярваме в Дейвид Лийч " разкрива точно престижа, с който целият актьорски състав се отнася към новаторския режисьор, както и редица подиуми от снимачния развой. Звездната конюнктура бе и доста достоверна с помощта на изложените коли, взели участие в продукцията и трансформирали се в безспорна емблема за цялата поредност, осведомят от " Форум филм България ".

От петък спасяването на света придобива нови измерения, тъй като един от най-атрактивните екшън тандеми в лицето на Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм влиза директно в борбата за спасяването на човечеството.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР