Една от най-чаканите премиери тази есен беше тази на Lords

...
Една от най-чаканите премиери тази есен беше тази на Lords
Коментари Харесай

Lords of the Fallen е поредната игра, излязла в „счупено“ състояние

Една от най-чаканите министър председатели тази есен беше тази на Lords of the Fallen – продължение на едноименната игра от 2014. Шумът към нея беше обвързван с това, че черпи ентусиазъм от Souls сериите и всичко това, което Hexworks ни демонстрираха в последните седмици и месеци. Но сходно на толкоз доста други игри през днешния ден, Lords of the Fallen е излязла в едно несъвършено положение. VG24/7 привежда това, че скоро след появяването си в Steam, играта е била засипана с отрицателни оценки и ревюта. И не е единствено PC версията на Lords of the Fallen, само че също по този начин и тези за PlayStation 5 и Xbox Series X|S.

Оплакванията обгръщат разнообразни проблеми, свързани с техническото показване на играта. Всичко това очевидно е достигнало до ушите на Hexworks, които издадоха към този момент няколко актуализации, като последната от тях се появи през вчерашния ден – под номер 1.1.195. Студиото посвети също по този начин и специфична обява, засягаща по-големите проблеми тук и способи за оправянето с тях. Освен това, основателите на Lords of the Fallen приканват играчите, когато записват някакъв проблем, да не се тормозят да употребяват Sentry – вградения инструмент в играта за предаване на бъгове. Сред другите рекомендации на Hexworks, засягащи Lords of the Fallen и графичното показване на играта е да се оставят настройките на графиките на Auto-Set и да не ги трансформират. Но Steam версията на Lords of the Fallen напълно не е толкоз наранена от проблеми, колкото Xbox версията, където VG24/7 предава, че Hexworks са доставили по-стар билд на играта.

„ Lords of the Fallen е голяма игра и щеше да е толкоз по-добре да виждаме хората да разискват механиките, салдото, дизайна на босовете и толкоз доста други неща, които имат директно отношение с играта, в сравнение с това в този момент “, разяснява Шериф Саид от VG24/7.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР