Една от най-бързо развиващите се български финтех компании – MyFin

...
Една от най-бързо развиващите се български финтех компании – MyFin
Коментари Харесай

Дигиталният портфейл МyFin пуска незабавни плащания |

Една от най-бързо разрастващите се български финтех компании – MyFin е първата у нас, която дава опция за незабавни заплащания в левове напълно онлайн. Дигиталният портфейл стана част от мрежата, предоставена от Национална картова и платежна скица (НКПС), част от БОРИКА АД - Blink. Да реализираш скоростно заплащане за времето на едно мигване - това стои зад името на услугата. С нея клиентите ще могат да правят преводи в левове от сметка в сметка на суми до 30 000 лева в границите на до 10 секунди в сходство с въведената паневропейска SEPA скица за незабавни заплащания на Европейския платежен съвет.

„ Бързите заплащания, интуитивните решения и нововъведенията постоянно са били една от основните ни цели и всяка наша стъпка е точно в тази посока. Чрез плана Blink клиентите ни към този момент имат опция да изпращат и получават пари незабавно и то 24 часа в денонощието - 7 дни в седмицата - 365 дни в годината. Горди сме, че точно MyFin е иноватор в бранша на финтех услугите в страната в това отношение ”, разяснява Лъчезар Венков от стартъпа.

През последните две години пандемията ни сподели какъв брой са значими постоянните цифрови принадлежности. Предимствата на незабавните преводи са многочислени. Чрез тях заплащането на комунални сметки, наем, услуги, както и преводът на средства до родственик или другар са бързи, лесни и комфортни.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР