Една от малките и доскоро не толкова популярни страни на

...
Една от малките и доскоро не толкова популярни страни на
Коментари Харесай

Да живееш като милионер в Черна гора - Новата Френска ривиера на Европа

Една от дребните и до неотдавна не толкоз известни страни на Балканите е напът да се трансформира в новата обичана дестинация на супербогаташите. Черна гора, наричана Новата Френска ривиера, през днешния ден е дом на към 64 милионери.

Техният брой евентуално ще продължи да пораства с бързи темпове откакто неотдавна държавното управление в страната вкара стратегия за богати чужденци, които могат да получат поданство против вложения в размер на няколко стотин хиляди $. По-конкретно те могат да получат документи против 291 000 $, споделя Business Insider.
 Снимка 417746
Източник:

Заради интереса на заможните хора към нея, Черна гора построи две солидни яхтени пристанища. Там клиентите и техните яхти могат да се възползват от 24-часово обслужване или да останат в някой от първокласните хотели наоколо.

Туристичеката организация за пътувания Original Travel показва Черна гора като една от топ дестинациите не просто за милионерите, само че за милиардерите през 2019 година. Ето с какво още може да се похвали тя:
 Снимка 417748
Източник:
Към края на 2017 година там живеят 64 милионера или с 10 повече спрямо година по-рано; Една от най-популярните дестинации за феновете на яхтите е Тиват; Пристанище Черна гора е посочено за " яхтен парадайс " със своите бутици, хотели и заведения за хранене. Там магазини имат марки като Dior, Rolex и Burberry; Един от най-скъпите хотели там е Regent Porto Montenegro, който предлага 87 стаи за наемане и 62 - за продажба. Тройна стая за продажба коства към 2,5 милиона евро; Друг огромен план е заливът Лустика. В построяването на седемте хотели там, вили и голф игрище са вложени 1 милиард долара; Не доста надалеч от него се намира островът Свети Стефан. Там има къщи, вили и стаи за настаняване, като нощувката може да коства към 990 $.  Свети Стефан
Източник:

Свети Стефан
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР