Edna от любимите двойки в Холивуд намери начин да съчетае

...
Edna от любимите двойки в Холивуд намери начин да съчетае
Коментари Харесай

Как Мила Кунис и Аштън Къчър помагат с вино по време на карантина

Edna от обичаните двойки в Холивуд откри метод да съчетае потребното с приятното, употребявайки силата на виното по време на пандемия.

Мила Кунис и Аштън Къчър оповестиха, че стартират лично вино, като всички доходи ще бъдат дарени за напъните на разнообразни благотворителни организации в Съединени американски щати против следствията от Covid-19.

pic.twitter.com/w0spMRMwrg
— ashton kutcher (@aplusk) April 19, 2020
„ Здравейте, хора, пускаме в продажба Карантинно вино “ , споделя Аштън във видео, оповестено в Twitter. „ 100 %, тъкмо по този начин, 100 % от облагата ще отиде за няколко организации, които проучихме за вас и с които се гордеем през този интервал “ , добавя Мила.

Двойката изяснява, че идеите обгръщат храна за фамилии със усложнения, обезпечаване на съоръжение за медицински служащи, помощ за дребен бизнес и хора с психологични проблеми .

Виното от вид Пино Ноар с генезис от Орегон се продава в комплект от две бутилки за общо $50 и е декориран с съвсем празен етикет, „ предопределен да бъде надписан от теб “ , написа в формалния уеб страница за поръчки тук (доставки се правят и до България!).

„ Отворете си бутилка от това вино, насладете се на виртуален благополучен час с другар или обичан човек, напишете (или нарисувайте!) защо вдигате тост от комфорта на личния си дом. Направете фотография и я публикувайте с хаштаг #quarantinewine, #ppe и #socialdistancing, с цел да разпространявате този страхотна винена идея за събиране на средства “ , приканва актьорската двойка.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР