Една от хубавите инициативи на българската сцена за алтернативна рок

...
Една от хубавите инициативи на българската сцена за алтернативна рок
Коментари Харесай

Столичният колодрум ще приеме фестивал за независима музика

Една от хубавите начинания на българската сцена за различна рок музика - фестивалът Rebel Rebel, ще има второ издание. Днес уредниците от лейбъла Projector Plus потвърдиха датите и мястото на събитието. Фестът ще се състои на " Арена София " (Колодрума в Борисовата градина) на 10 и 11 септември.

" Десет от най-хубавите настоящи различни български банди, обединени от Projector Plus и устрема към независимост и протест, се събират на една сцена... Десет български групи, които горят дружно с чистия дух на музиката, ще се качат на една сцена за две софийски вечери в София, с цел да честват другарството, необятния мироглед, смисъла да правиш това, което ти харесва без упования, постоянно свободен ", оповестиха хората, стоящи зад самодейността.

И действитело - подбрани са млади или към този момент одобрени групи, които в последните групи са във напредък и се радват на огромен интерес от феновете на различния и инди рок. Това са ALI, Bloodrush, Cut Off, Der Hunds, Expectations, Hellion Stone, Lek City Case, Me And My Devil, Saint Electrics и Soundprophet. Прави усещане, че три от групите участваха и в миналогодишното издание - ALI,  Lek City Case и Me And My Devil.

Билети към този момент се продават в мрежата на  като цената за еднодневния е 20 лева, а за двата дни е 30 лева Деца до 13 години ще влизат гратис, само че с попълнена декларация от пълновръстен компаньон.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР