Една от големите звезди на хитовия сериал от Далас Патрик

...
Една от големите звезди на хитовия сериал от Далас Патрик
Коментари Харесай

Звезда от Далас разказа за ужасяващата нощ, в която родителите му бяха застреляни

Една от огромните звезди на хитовия сериал от Далас Патрик Дъфи проговори за ужасяващата нощ, в която двамата му родители бяха разстреляни преди 33 години. Теранс и Мери Дъфи бяха убити в таверната, която притежаваха в щата Монтана през 1986 година Признанието артистът направи в последния брой на Closer Weekley.

Баща ми изритал двама младежи от бара, само че те се върнали с пушките си и го простреляли. Понеже нямало никой различен там, простреляли и майка ми “, описа артистът. Дафи е шокиран и ядосан след ужасяващото събитие, само че признава, че в никакъв случай не се е чувствал откъснат от родителите си.
 Далас iStock/Getty Images
„ Никога не съм усещал тази загуба. Тогава не знаех за какво, само че по-късно разбрах, че това е поради вярата ми в будизма “, споделя Патрик Дъфи.

Шон А Венц и Кенет А Милър, тогава 19-годишни, са упрекнати за умишленото ликвидиране, а по-късно и наказани за него. Венц, който възпроизвел съдбовните изстрели е наказан на 180 години затвор, а Милър е освободен условно, тъй като бил негов съизвършител. -->

Добре съм. Знам, че той към този момент е осъден “, споделя през днешния ден Дъфи. Определя родителите си като елементарни и доста приятни хора. След нещастието артистът намира разтуха в брачната половинка си Карлин Росър.
 Далас iStock/Getty Images
През 2017 години артистът, изиграл Боби Юинг, обаче се сблъсква с следващата опустошителна и неочаквана загуба. Губи брачната половинка си. „ Нямаше индикации това де се случи, беше изненада “, споделя през днешния ден той и прибавя, че тогава най-голяма поддръжка са му оказали синовете им Падриак и Конор.

„ Когато достигнете избрана възраст, осъзнавате, че пътят напред е доста по-къс от този, който към този момент е зад вас “, споделя той.

Две години след гибелта на Росър той декларира, че продължава да се усеща покрай нея. „ Мога да я чуя. Виждам я. Знам какво би очаквала от мен. Все още се считам за женен мъж. “, споделя той.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР