Една от големите ни ММА надежди - Владислав Генов ще

...
Една от големите ни ММА надежди - Владислав Генов ще
Коментари Харесай

Влади Генов взима участие на SFC 6 в Арена Армеец на 13 януари

Една от огромните ни ММА очаквания - Владислав Генов ще е едно от българските имена, които ще се включат в идното 6-о издание на веригата Spartacus Fighting Championship. Грандиозното събитие ще се организира на 13 януари в зала "Арена Армеец ", като уредниците от Combat Promotion са планували за церемония вечерта качествени борби с топ имена от международната ММА сцена. За момента обаче промоутърите пазят в загадка участниците от чужбина.

Влади Генов не скри вълнението си за идното му присъединяване на SFC 6: "С господин Георги Анадолов имахме предпочитание и преди да бъда част от SFC. Имах един плануван дуел за предходната година, само че мачът с бразилския ми противник отпадна ", изясни спортиста.

"Иска ми се в случай че е допустимо преди този момент да изиграя още един-два мача, с цел да съм във форма. Ще се веселя на мощен противник, с цел да мога да покажа какво тъкмо умея. Човек би трябвало да се изправя против мощни съперници, в случай че желае да израства. Срещите с по-слаби противници не са от изгода за никого. Предпочитам задграничен войник против себе си, с цел да покажа уменията си. Едва ли някой желае да гледа среща, която ще свърши за броени секунди ", разяснява още Генов.

Владислав Генов се занимава със смесени бойни изкуства от осем години. Започвайки от джудо и самбо, той минава през граплинг и комбат рестлинг, с цел да доближи крайната си цел - ММА конфликтите в осмоъгълника. Печели голям брой оценки от всевъзможни интернационалните конгреси, като е и международен вицешампон по комбат рестлинг. В част от най-популярните ММА-вериги на Стария континент българският войник записва актив от 8 триумфа и 2 провали.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР