Една от големите легенди на българския телевизионен ефир – Ники

...
Една от големите легенди на българския телевизионен ефир – Ники
Коментари Харесай

БТВ: Ники Кънчев се завръща в Стани богат

Една от огромните митове на българския ефирен ефир – Ники Кънчев, се завръща на екран като водещ на емблематичната игра „ Стани богат “ по БТВ, с която започва и неговата кариера в малкия екран. Обичаният публицист и радио водещ ще задава въпросите на участниците в най-популярната игра за познание в света, оповестяват от медията.

„ Завръщам се вкъщи и нямам самообладание още веднъж да стисна ръката на най-умните хора на България! Очаквам всички, които са подготвени да премерят познания и сили в обичаната игра, да седнат на Стола на благосъстоянието и дружно да стигнем до 15-ия въпрос! “, споделя именитият водещ, с който „ Стани богат “ започва в България през 2001 година

„ 10 години по-късно хората у нас са се трансформирали, жокерите са разнообразни, поколенията са нови, само че огромната игра към момента чака да бъде извоювана и се надявам тъкмо аз да поздравя спечелилия в нея! “, споделя вълнението си Ники Кънчев, не инцидентно именуван от почитателите на играта Мистър Стани богат.

„ Стани богат “ е една от най-гледаните продукции в българския ефир, която към този момент над 20 години не стопира да въодушевява. И през новия сезон тя ще предложи на феновете на БТВ обогатено наличие, забавни участници, разнообразие от страсти, динамична игра на познания, трагични обстановки и най-много развлечение и време за цялото семейство.

“Стани богат ” е формат на Sony Pictures Television.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР