Една от футболните звезди на Мондиал 2018 - френският играч

...
Една от футболните звезди на Мондиал 2018 - френският играч
Коментари Харесай

Българче изведе на терена Пол Погба

Една от футболните звезди на Мондиал 2018 - френският състезател Пол Погба, бе изведена на стадиона " Лужники " в Москва от дете, което е българче. Това е 9-годишният Никола Алексиев, който го хваща за ръка при влизането на терена на френския тим. 

Момчето е било определено след народен конкурс по програмата " Макдоналдс Футболен конвой ", заяви bTV. За присъединяване в състезанието то е записано от татко си - Борис.

Така България въпреки всичко имаше собствен представител във финала на Мондиал 2018.

Никола е получил специфичен екип. Той мина през тунела и изведе на терена международния първенец и един от най-скъпите играчи - Погба, чиито гол се оказа извънредно значим. Малчуганът имаше за поддръжка на мястото от татко си, който гледа онлайн зрелищния дуел.

Като формален спонсор на Мондиал 2018 " Макдоналдс " има изключителното право да избере деца от целия свят, които пред очите на милиони почитатели публично да съпроводят на футболното игрище най-известните футболисти по време на международното шампионата.

Никола е от Пловдив. Той тренира футбол в локалния клуб " Кронос ", играе на поста централен бранител и е влюбен в магията на футбола. 

Браво Никола!
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР