Една от фен фракциите в сектор Г - offenders, публикува

...
Една от фен фракциите в сектор Г - offenders, публикува
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА атакуваха Стойкас Стоилкас, призоваха Гриша Ганчев за промени

Една от почитател фракциите в бранш " Г " - offenders, разгласява позицията си по отношение на протичащото се в ЦСКА-София. Запалянковците упрекват Стойчо Стоилов за слабите резултати на отбора и упорстват Гриша Ганчев да направи същински промени.

Публикуваме позицията на почитателите без редакторска интервенция.

" Искаме да обърнем внимание на това, че идващите редове разкриват само и единствено нашата персонална позиция като група, участваща дружно с останалите момчета в организацията и представянето на " Сектор Г " като ултра естрада.

Казват, че утрото било по-мъдро от вечерта, единствено че явно при нас в ЦСКА тази общоизвестна максима не важи. Няма да разясняваме в елементи днешното управително решение по отношение на новия (?) старши треньор на тима, защото това е просто капка в морето и едно от многото дребни камъчета, които " прекатурнаха каруцата ". Искаме по-скоро да стигнем до воденичния камък, който я е затиснал в профил в канавката и не й разрешава да върви напред.

Знаем кои са притежателите ни и кой обезпечава бюджета на обичания клуб. Но също по този начин знаем и кой ръводи всекидневните интервенции и каузи на тима, които образуват и построяват структурата му и явно неправилното му действие. В този ред на мисли се чудим дали не е по-добре същият този някой да акцентира на обичания си мотокрос и да остави футбола на хора, които в действителност го схващат и могат да управляват клуб от калибъра на ЦСКА?

Що се касае селекцията едва ли Стойчо Атанасов или Божидар са отговорни напълно за цялостното ни показване, те просто толкоз си могат. Правилният въпрос е кой ги докара и кой продължава макар очеизвадната им футболна отпадналост да ги постанова в титулярния ни тим? Кой дефинира селекцията и кой притегля сезон след сезон нови и нови " звезди ", които избират да играят ФИФА или да си почиват след тежки 30 минути против футболния исполин " Титоград ", вместо да вложат 100% от себе си в подготвителния развой? Въпросите са риторични и всички знаем правилния отговор - Стойкас Стоилкас.

Вчера след мача точно той в обстойно изявление показа, че почитателите не трябвало да вземат решение кой да играе и кой не. Ами явно би трябвало, откакто вие не можете да прецените кой можем да извикаме на Спортна София за 6 против 6 и кой дава отговор на равнището на гранд като ЦСКА. И откакто преспахте и матирахте и говеда и делиорманци (сигурни сме, че и в Осийек се тресат от страх) с следващия гросмайсторски управнически ход, може би би трябвало да се замислим дали да не решаваме вместо кой да играе кой да седи в ложите на Армията?

За последните години Гриша Ганчев се е потвърдил като мъжага с директното си държание, срещи и разговорите, които сме водили на тях. Разбираме, че работи с доверени хора, защото в тресавището, наречено български футбол, с изключение на пиявици, плуват и доста други нечистоплътни създания. Но дали не е пристигнало времето да премисли малко тактиката си отсега нататък, защото сега явно тя не работи? Дали не е време да излезем от зоната на комфорт? Според нас е.

Царската корона е тежка и за това не всеки има опциите и нужния потенциал да я носи. ЦСКА е невиждан за нашата страна клуб, в който успеха, битката и непрекъснатата доминация са поставени на фундамент и Червена България желае да вижда тъкмо тези неща. За реализирането им са нужни работеща конструкция и можещи хора, които схващат величината на мястото, на което са попаднали. Иначе ще продължим със " остарялата ария на нов глас "...

А на нас към този момент не ни се пее. "
efbet Лига 2 кръг, събота 20 юли  ЦСКА-София 1:3краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР