Една от фамилиите, замесени в убийството на 24-годишния Димитър, се

...
Една от фамилиите, замесени в убийството на 24-годишния Димитър, се
Коментари Харесай

Майката на Митко категорична, че има полицейски чадър над разследването

Една от семействата, забъркани в убийството на 24-годишния Димитър, се изселва от село Цалапица. Това е фамилията на близнаците Борислав и Валентин Динкови, което е оповестило, че продава къщите и парцелите си. Шести ден напрежението в селото не стихва.  

Въпреки че вътрешният министър Калин Стоянов в профил от поста шефа на пловдивската полиция, довечера още веднъж жителите готвят митинги.

„ Искаме още оставки, Искаме оставката на началника на РПУ Стамболийски Ангел Керпиев за неработеща конструкция на Министерство на вътрешните работи в града. Те се забавиха с издирването на моя наследник. Не одобриха никакви насоки от наша страна, с цел да бъде открит сина ми. Цялото следствие се  забави при тях ”. Това съобщи в ефира на „ Здравей, България ” майката на убития Димитър Атанаска Бакалова.

Тя беше безапелационна, че има полицейски чадър над следствието. „ Разпитали са близнаците отвън  - на улицата. Отхвърляха всичко, което им давахме. Казваха, че не може Рангел да е отговорен. Той отпътува на дата 24-и. Имаха ден и половина, с цел да може отговорните да бъдат хванати, притиснати и разпитани. Водеше се следствие в напълно друга посока. Отричаха, че те могат да имат виновност ”, акцентира дамата.

По думите на Бакалова има опити за заплашване на хора, присъстващи на митингите в Цалапица. „ Вземани са номерата на присъстващи на митинга, с цел да бъдат сплашвани ”, акцентира тя. И още веднъж изиска отмъщение за гибелта на сина си. „ Няма да спрем с митингите ”, уточни почернената майка.

Кметът на село Цалапица Ивайло Данаилов съобщи, че при диалози с полицията е станало ясно, че след прекосяването на всички процедури, обвиненият за убийството Рангел, който понастоящем е в Германия, ще бъде върнат в страната до месец. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР