Една от емблемите на Пирогов - проф. Милан Миланов беше

...
Една от емблемите на Пирогов - проф. Милан Миланов беше
Коментари Харесай

Защо уволниха от „Пирогов” проф. Милан Миланов

Една от емблемите на " Пирогов " - проф. Милан Миланов беше освободен от работа със заповед на шефа на болничното заведение проф. Асен Балтов.

Пред NOVA той описа, че заповедта за преустановяване на контракта му е от 24 август, само че публично той схванал за освобождението си на 14 септември.

„ През март шефът на „ Пирогов ” ме повика. Тъй като аз съм в пенсионна възраст , титулярят на клиниката се върна. Директорът на болничното заведение ми предложи да подписа с мен едногодишен цивилен контракт. Казах му, че на мен ми е задоволително това, че ще мога да бъде съветник в „ Пирогов ”, сподели проф. Миланов и добави: „ В идващите 1-2 месеца разбрах, че той си е мислил, че това е някаква индулгенция: „ Давам му пари и то си трае, когато вижда неприятни решения за „ Пирогов ”.

„ Заповедта за преустановяване на този едногодишен контракт е издадена на 24 август. Аз разбрах през секрети източници на 4 септември. На 14 септември служителка на „ Пирогов ” ми донесе писмо със заповедта за преустановяване на контракта. То било изпратено по пощата до у дома. Аз не съм получил никаква записка. На 14 септември аз бях публично известен ”, сподели още проф. Миланов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР