Една от двете жени, обвинени в убийството на студент през

...
Една от двете жени, обвинени в убийството на студент през
Коментари Харесай

Жена, планирала грабеж на убит студент, докато приятел се представял за блокиран шофьор, осъден за убийство

Една от двете дами, упрекнати в убийството на студент през 2022 година, който пътувал с приятелката си, е приета за отговорна в ликвидиране и други федерални обвинявания.

37-годишната Кристъл Даян Пинкинс беше наказана за ликвидиране, обир и противозаконна приложимост на огнестрелно оръжие по време на закононарушение с принуждение, заяви американският прокурор Прим Ф. Ескалона в петък.

Адам Симджи, на 22 година, и Микайла Паулус, на 20 година, пътуваха до щатския парк Cheaha в окръг Клей, Алабама, на 14 август 2022 година, когато Ясмин Мари Адел Хидър, на 21 година, ги маркира на народен Път на горската работа в Националната гора Таладега. Хидър се престори на блокиран и помоли за помощ, с цел да даде старт на колата на Пинкинс, само че по-късно ограби двойката, споделиха управляващите.

съгласно известие за новини издадено от прокуратурата на Съединени американски щати в Северния окръг на Алабама. Тя също е следила грабежа и стрелбата от близката гора, преди да избяга, се споделя в известието.

Пинкинс е открита в „ усамотен “ къмпинг към шест часа след стрелбата, споделиха от офиса на юриста. Докато служителите на реда я арестуваха, 5-годишният наследник на Пинкинс избяга от гората със заредена пушка, само че не стреля, заяви Асошиейтед прес. Детето е взето от чиновници на протекция за деца, съобщи АП. Хидер също беше арестувана и получи лекуване за раните си.

Хайдър беше измежду очевидците по време на процеса против Пинкинс. Очаква се тя да се признае за отговорна пред същия арбитър, който наблюдаваше делото на Пинкинс на 4 октомври 2023 година, споделиха от прокуратурата на Съединени американски щати в Северния окръг на Алабама.

Максималната присъда за обир е 15 години затвор затвор, а оптималните присъди по другите две обвинявания са пожизнен затвор. Пинкинс ще бъде наказан на по-късна дата.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР