Една номинация стана причина за лютата омраза на Сашка Васева

...
Една номинация стана причина за лютата омраза на Сашка Васева
Коментари Харесай

Разстрел От Упор В Брадъра! Сашка Васева Изрина Плочките С Алекс Богданска! Разкри Пред Цяла България, Че Тя Е

Една номинация стана причина за лютата ненавист на Сашка Васева към младата Алекс Богданска. Тонове ненавист се изляха от устата на Дупнишката Мадона по адрес на манекенката през вчерашния ден. А през днешния ден нападките й ще продължат с цялостна мощ.

Припомняме, че Сашка Васева назова Богданска с десетки обидни думи – коя от коя по-унизителни за обичаната на Даниел Петканов. Според певицата, Александра е „ разпоретина, лека жена, кучка, мръсница “ и още ред други прилагателни.

Тази вечер тя ще продължи да дудне и да сипва сол в раната на Лудия кореспондент като ще се опита да го убеди, че Алекс Богданска не изпитва нищо към него и единствено го употребява.

„ Тя си играе играта, а ти си се трансформирал в кученце, което яде от ръката й. Не се излагай и не си причинявай това пред цялата страна. Защото това момиче не е човек. Тя е дявол. Тя ще те нарани. Ще те изстиска като лимон, ще вземе от теб всичко, което й е нужно и ще те захвърли “, уверена е Сашка Васева.

Даниел Петканов ще се опита да не обръща внимание на думите й, само че когато в диалога се намеси и Цветелин Маринов – Цуни, нещата ще загрубеят. На собствен ред Цуни ще разкрие на Дани много скандални детайлности от житието на обичаната му жена. В което основна роля имат най-малко няколко мъже.

Дали самата Богданска ще разбере какви ги правят Сашка Васева и Цуни зад тила й и дали ще може да се отбрани пред Петканов, това ще забележим в епизода на Вип Брадър тази вечер.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР