Една майка разкри шока си, след като осинови котка онлайн

...
Една майка разкри шока си, след като осинови котка онлайн
Коментари Харесай

„Погрешно прочетох плаката за осиновяване на котка – когато пристигна нов домашен любимец, той беше голям колкото 10-годишната ми дъщеря`

Една майка разкри шока си, откакто осинови котка онлайн – единствено за котарака с три камъка идват с тегло „ същото като 10-годишната й щерка “.

Кристин Сегуин знаеше, че Аксел е по-голям, когато кандидатства за избавяне на седемгодишното животно, само че неправилно разчете тежестта му като 19lb, не 19kg. Тя призна, че „ дъхът й е спрял “, когато големият моги в последна сметка се появи в дома й на 9 февруари и в последна сметка стана огромен като нейното куче Чарли, кръстоска на бордър коли и бостънски териер.

Котката беше толкоз огромен, че когато той седна върху щерка й Амели Сегуин, 10, тя се почувства като „ смазана “ под тежестта му. Аксел едвам можеше да върви без „ задъхване “ и „ катурване “ – само че Кристин и фамилията й в този момент поддържат неговото пътешестване за намаляване, надявайки се да му оказват помощ да загуби повече от 100 и половина.

Документирайки пътуването на своя домакински любим за намаляване в обществените медии, майката на четири деца показа клип в TikTok на космато живо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР