Една жена стана толкова пристрастена към приложенията за запознанства, че

...
Една жена стана толкова пристрастена към приложенията за запознанства, че
Коментари Харесай

Жена беше толкова пристрастена към Tinder, че забрави рождения ден на майка си и едва не я уволниха

Една жена стана толкоз пристрастена към приложенията за запознанства, че не помни рождения ден на майка си - тъй като беше заета да плъзга.

Ene Unazi, на 30 години, изтегли приложенията, откакто участва на сватбата на двама другари, които се срещнаха в Tinder. Тя искаше да откри „ любовна история “ като тяхната, само че вместо това попадна в цикъл от неприятни срещи. Пристрастяването й се отрази на работата и връзките й - и тя съвсем беше уволнена, тъй като прекарваше цялото си време на телефона си.

Ene, механически публицист от Абуджа, Нигерия, от този момент е изтрил приложенията - и търси верният човек в действителния живот. Тя сподели: „ Приложенията за запознанства се изтощаваха – имах възприятието, че дълбая за богатство, което не съществува. Исках любовна история като тази на моя сътрудник. Но продължавах да се срещам с мъже, които не живееха даже до 50 % от моите упования. Бих си споделил още едно известие, още една среща и желаех да продължа, до момента в който не получа това, което желаех. Без това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР