Една жена предизвика разгорещен дебат, след като разкри спорната алтернатива

...
Една жена предизвика разгорещен дебат, след като разкри спорната алтернатива
Коментари Харесай

Съпругът е критикуван, че е подарил на съпругата си професионална чистачка за Коледа

Една жена провокира развълнуван спор, откакто разкри противоречивата опция за коледен подарък, която е получила от брачна половинка си.

Повечето хора обичат да дават и получаваме дарове, само че купища нежелани дарове се оказват задръстени в дрешника по това време на годината, тъй като нямаме смелостта да изразим това, което желаеме или ненавиждаме.

Една жена реши да се опълчи тази година с празничните си пожелания и това провокира звук онлайн. Признавайки, че не е „ обичаен сегашен човек “, Каси сподели на брачна половинка си, че тази година „ няма потребност от нищо “. Вместо това заетата майка просто изиска помощ в къщата, с цел да поддържа мястото чисто и подредено. Но не всички са приели прекомерно общително тази концепция.

Обяснявайки в акаунта си в TikTok @classycassie30, тя сподели: „ Преди няколко години споделих на брачна половинка си да спре да ми получава същински дарове, тъй като в действителност не го върша нуждая се от нещо. Нямам потребност от нищо друго, за което да се грижа.

Тя добави: „ Аз просто не с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР