Една жена получи жестоко събуждане, след като разкри как съпругът

...
Една жена получи жестоко събуждане, след като разкри как съпругът
Коментари Харесай

„Съпругът ми напуска спалнята ни в ранните часове, за да спи до майка си вместо това“

Една жена получи грубо пробуждане, откакто разкри по какъв начин брачният партньор й избира да спи до майка си, в сравнение с с нея. Тя изясни по какъв начин тя и брачният партньор й споделят легло през първата половина на нощта, преди той да се разсъни, да се измъкне от стаята и да влезе в спалнята на родителите си.

След това той се разсънва до родителите си всяка заран, оставяйки я сама в брачната им спалня. Искайки да знае дали „ реагира прекомерно доста “ по отношение на това, тя се обърна към обществените медии, с цел да попита потребителите за мнението им по отношение на рутината му за промяна на леглото.

Тя сподели в Quora: „ Съпругът ми спи с мен, само че рано заран той отива при родителите си да спи и аз не се усещам добре, съгласно него тази стая има по-добра вентилация, това е повода?

Докато множеството консуматори споделят загрижени за държанието му, други я насърчиха да го седне и да го попита за какво изпитва нужда да разсънва родителите си всеки ден, разяснявайки обявата й, един консуматор сподели: „ Не. Ти не с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР