Една жена и петима мъже са арестувани в момент на

...
Една жена и петима мъже са арестувани в момент на
Коментари Харесай

Шест ареста за наркотици във Факултета

Една жена и петима мъже са задържани в миг на покупко-продажба на наркотично вещество при профилираната полицейска интервенция в столичния кв. " Факултета ", оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Става въпрос за петима мъже на възраст от 20 до 39 години и жена на 36 години.

При персоналните обиски от мъжете са конфискувани мобилни телефони и пари. По-късно, след претършуване на лек автомобил, благосъстоятелност на един от арестуваните мъже, е конфискувана раница, съдържаща огромно количество зелена тревиста маса.

Последвали процесуално-следствени дейности на адресите на двама от мъжете (30 и 39 г.). От парцелите са конфискувани огромен брой муниции, военен револвер и старинни монети. В една от претърсените къщи е арестувана 36-годишната жена.

При в допълнение извършените оперативно издирвателни дейности е осъществено претършуване на гараж в кв. „ Овча купел “, стопанисван от 21-годишния мъж. Там е открита зелена тревиста маса, синтетично вещество с незнайно наличие, 5 кашона цигари без бандерол и електронна везна.

След експертиза е открито, че конфискуваното количество тревиста маса е синтетичен канабиноид – 2,670 кг.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Жената и двама от арестуваните са разпитани като очевидци и освободени. На останалите трима  - на 21,30 и 39 година,е наложена мярка за неотклонение за период до 72 часа. Повдигнато  им е обвиняване по член 354 от Наказателен кодекс.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР