Една жена е била евакуирана при инцидента с пропадането на

...
Една жена е била евакуирана при инцидента с пропадането на
Коментари Харесай

Една жена е била евакуирана при вчерашното пропадане на улица в центъра на Варна

Една жена е била евакуирана при случая с пропадането на улица в центъра на Варна, за който първо  " Петел " писа през вчерашния ден.

Става дума за случай в центъра на Варна - до " Шипка ", на кръстовището на улиците " Петър Парчевич " и " Иван Вазов ". При градеж се свлича голяма земна маса - целият тротоар, част от улицата и голямо дърво, които пропадат в изкопа.

Пука се газопровод, а при рухването си дървото повлича и кабелите и удря къщата, която се намира насреща. По знамение няма потърпевши.

В резултат на случая близките къщи остават без ток и вода няколко часа, а хората са обезпокоени, че сторежът е провокирал пукнатини и постройките са застрашени.

" Чух някакъв звук, стрелба, откърти се едно огромно парче, а по-късно и 20-метрово дърво, най-малко на 80 години, което удари покрива на прилежащата къща. Явно са подкопали земната маса. Ще подадем иск всички, при нас се напука стълбището ", сподели човек, живеещ на една от улиците пред БТВ.

Работниците коментирали, че преди дни имало ВиК повреда, от към месец тече вода и не й е обърнато задоволително внимание, което е довело до случая.

Предстои инспекция на контролните органи, а нощес цяла нощ са работили екипи на ВиК, Енерго про, Гражданска отбрана и пожарната.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР