Една футболните врати на официалния терен на стадион Българска армия

...
Една футболните врати на официалния терен на стадион Българска армия
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА побесняха, счупиха една от вратите на Армията

Една футболните порти на формалния терен на стадион " Българска войска " бе унищожена единствено няколко часа преди дуела сред ЦСКА и Ботев Пловдив, който е през днешния ден от 18,00. Гредата е изкривена до неразбираемост, което прави цялата врата неизползваема и се постанова подмяната й, предава gol.bg.

Не е ясно по кое време тъкмо се е случил вандалския акт, само че към този момент е доставена нова врата, която би трябвало да бъде сложена за мача тази вечер.

Именно поради опасения от сходни изстъпления от ЦСКА желаеха тройно повече полиция от нормално за семейството на Ботев Пд. След последните слаби резултати на " алените " и проваляне във финала за Купата на България от Левски през днешния ден се чака почитателите на да изразят своето отрицание със протичащото се в клуба.

Запалянковците са гневни на тима за бездушната игра във безконечното дерби, както и на управлението за несъответстващото ръководство в последните години. Затова след загубата във финала един от тях изля гнева си върху клубния стадион, който осъмна със счупени стъкла.

Играчите също са обезпокоени, изключително чужденците. Досега, макар незадоволителните резултати, почитателите в никакъв случай не им бяха търсили непосредствено сметка. Футболистите са наясно с ситуацията и са изразили опасенията си пред управлението.

От там ги уверили, че ще създадат всичко за сигурността им. Съветът обаче бил да не паркират, както нормално, персоналните си коли пред стадиона, с цел да не бъдат изпотрошени.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР