Една добра новина за необвързаните - според проучване юни е

...
Една добра новина за необвързаните - според проучване юни е
Коментари Харесай

9 юни е по-специален ден, а целият месец е благоприятен за необвързаните

Една добра вест за необвързаните - съгласно изследване юни е най-подходящият за секс месец от цялата година, най-малко в Северното полукълбо.

Допитването демонстрира, че необвързаните са с 33% по-склонни да вършат секс през юни, в сравнение с през който и да е различен месец от годината. Установено е, че през април, май и юни се усилва броят на търсещите връзка за една нощ. Това доближава своя връх през юни, когато 33% повече хора се надяват да видят някакво деяние спрямо останалите месеци в годината.

И още любопитни обстоятелства демонстрира тази статистика. 61% от мъжете и 53% от дамите признават, че флиртуват повече, когато времето е слънчево. 65% от двата пола се усещат по-уверени в себе си и външния си тип през лятото. 75% от господата признават, че се възхищават на дамите, които самоуверено опитват с облеклата или се обличат нищожно. 40% от мъжете и дамите са уверени, че през лятото е доста по-вероятно да срещнат любовта.

Смята се, че през юни настроението за секс се ускорява от дългото слънчево греене. Започват почивките, времето е топло, тогава е по-вероятно да се откажем от задръжките и да се отдадем на моментната страст и сексжелания без съществено обвързване.

Доказано е, че хората, които живеят в парещ климат, имат по-често полови взаимоотношения от тези, които живеят на по-студени места. Друг фактор е по-голямата дълготрайност на деня през лятото и времето за отмора, когато се усещаме по-малко уплашени и по-ориентирани към занимания. Така неврохимикалите, които дават отговор за положителното ни въодушевление, се усилват, когато сме отдадени на развлечения. Този развой е благоприятстван от времето, прекарано на слънчева светлина измежду природата.

Професорът по логика на психиката и мозъчни науки в Университета на Масачузетс Сюзън Краус Уитборн поддържа изказванията, че лятото е времето, когато хората вършат най-вече необмислен бърз секс. Топлото време, слънчевите лъчи и оскъдното облекло просто крещят за секс. През лятото равнищата на мелатонин са доста по-ниски, това спомага за повишение на половото предпочитание. Слънцето покачва равнищата на серотонин, а той усилва желанието за полови прекарвания. Според експертите слънчевата светлина зарежда хората с сила и оптимизъм, а те също способстват за повишение на либидото.

Неслучайно денят на секса е на 9 юни. Посветен на насладата от половите връзки, присъединяване в приятни действия и проучването на телата на другия. Има доста повече от това просто да станете физически близки – става дума за свързване с някого и основаване и наслаждаване на това неземно преживяване. Произходът на празника е незнаен, само че се отбелязва на 9 юни, тъй като числово датата е 6/9 – което припомня на " 69 “, тази полова поза, написа " Телеграф ".

Ако сте възнамерявали запой на морето, въпреки всичко бъдете деликатни. Сексът за една нощ може да бъде паметен, добре е да го помните с хубаво. Винаги използвайте защитни средства. Заложете на секси долни дрехи и афродизиаци в хотелската стая. Бъдете спонтанни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР