Единственият наследник на Слави Трифонов - неговият племенник Теодор, изригна

...
Единственият наследник на Слави Трифонов - неговият племенник Теодор, изригна
Коментари Харесай

Единственият наследник на Слави изригна скандално в социалните мрежи

Единственият правоприемник на Слави Трифонов - неговият племенник Теодор, изригна скандално в обществените мрежи, че животът му е неуспех.

Младежът, който несъзнателно попадна в общественото пространство поради славата на чичо си, съобщи, че не му е прелестно да бъде световна персона и избира да резервира анонимността си. Най-болезнено племенникът на Дългия приемал обстоятелството, че се спекулира с любовния му живот, което му пречело да има сериозна другарка. 

" Здравейте, мисля, че пристигна моментът и аз да разясня гнусните публикации, които се пишат по мой адрес: какъв брой пъти ме оженихте и разведохте, нямате никакво право да се мешате и да проваляте персоналния ми живот. Той си е мой, аз мога да бъда с която се усещам благополучен. Измисляте си неща, които вредят на мен и на моите близки.

Няма една истина в това, което казвате, само че пиша това за да защитя името си и да кажа, че всичко, което пишете, е неистина. И никой не може да ми каже с коя да бъда или не. Замислете се вие, които пишете това, че и вие имате деца и няма да ви е прелестно един ден и за вашите деца да пишат по този начин ", изля гнева си Теодор, написа Ретро. 

За неговия живот не се знае доста, с изключение на, че учи в влиятелен университет в Шанхай, където го изпратил чичо му. Именно той е поел разноските по образованието на сина на сестра си Петя. От години се приказва, че тъкмо Теодор е индивидът, който ще наследи благосъстоянието на Трифонов.

Младежът постоянно гостува на чичо си в София и от фотосите му се вижда, че по всякакъв начин се пробва да го имитира. Освен, че се облича със скъпарските облекла на обичания дизайнер на Дългия - Филип Плейн, Тео постоянно държи да се демонстрира като баровец, пушейки скъпи пури и пийвайки марково уиски. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР